育路教育網,權威招生服務平臺
微信公眾號
在職研究生微信公眾號

政策解讀

微信小程序
在職研究生微信小程序

快速擇校

在職研究生招生院校

在職工商管理碩士聯考英語強化練習019

來源:育路教育網 時間:2011-06-25 11:23:23

在職研究生報考條件測評

Today only one person in five in the United States lives within 50 miles of his birthplace. Since the country was first settled, Americans have moved around a great deal, and are often far away from their parents. Because they have broken ties with their past at a young age, chosen their own occupations, established their own homes and developed their own lifestyles, few American children grow up closely surrounded by grandparents, aunts, uncles and cousins as they do in Italy, Nigeria, or India, for example. This along with the fact that modern American families do not have servants has made the “baby-sitter” a vital part of the American scene. A “sitter” is someone who is hired to care for children for a specific length of time—usually relatively short—while the parents are out for an evening, going to a party or a course of study for example. Sometimes the baby-sitter is also hired for longer period, perhaps when the parents are away for a weekend. In such cases the “sitter” is likely to be a mature and motherly woman. For short periods, teen-agers, college students, nursing students, and others are commonly employed on an hourly basis.

From the point of view of convenience, the best sitters are often young people who live in your apartment building or close by in the neighborhood. This gives you a chance to meet the parents and see what they are like. If an emergency occurs, young sitters can call upon their parents quickly for help; you do not have to take them far to see them home at night or pay expensive taxi fares. Another advantage is that young people living close by can usually fill in quite readily on short notice or for short periods of time.

In an apartment house you can ask the superintendent for permission to post a notice for a baby-sitter by the mailboxes. This is often the best way to find out if there is anyone in the building who is interested in baby-sitting. Retired people as well as students are often glad to earn a little money in this way and can be found by such a note.

  1. We can infer from the first paragraph that ______.

       A. the American is a movable and independent nation

       B. the Americans are often far away from their parents

       C. the Children in Italy, Nigeria, or India doesn’t feel like living with their parents

       D. the Americans broke ties with their past at a young age

  2.  A baby-sitter is a person who ______.

A. helps to do housework

B. is a cleaning woman

C. looks after children while their parents are out

D. takes care of babies and cooks for the family

  3.    Who can be a baby-sitter?
  
A. Women                   
  
B. Man                        
  
C. College student        
  D. All the above

  4.    It is advised that when you are out for short periods, you may hire ______ to be baby-sitters.

A. motherly women                                         
  
B. retired people

C. young people                                              
  
D. mature women

  5.    The following are all the benefits of finding a young sitter that lives close to your house        EXCEPT ______.

       A. they can handle the emergency quickly          
  
B. you can meet them in person

       C. they can quickly go on duty                         
  
D. they are employed on an hourly basis

  答案:

  1.    A。根據題干中的“infer”可以排除B項和D項,因為這兩項在文中有直接體現,而非讀 者通過閱讀之后“推斷”出來的內容,C項表述錯誤。所以A項為正確答案。

  2.    C。根據理解以及短文段的說明“A ‘sitter’ is someone who is hired to care for children for a specific length of timeusually relatively shortwhile the parents are out … ”可以知道,故答案為C

  3.    D。短文中并沒有提及對這一職業的性別限制,所以應該是全部都可以,所以D是正確選項。

  4.    C。由段“For short periods, teen-agers, colleges students, nursing students, and others are commonly employed on an hourly basis.”可以知道,短期的保姆就雇傭青年人比較合適。

  5.    D。根據題干可以將本題定位到倒數第二段。根據倒數第二段的內容,可以判斷,ABC三項的內容都在原文有體現。故答案為D

 

結束

特別聲明:①凡本網注明稿件來源為"原創"的,轉載必須注明"稿件來源:育路網",違者將依法追究責任;

②部分稿件來源于網絡,如有侵權,請聯系我們溝通解決。

閱讀全文

一站式擇校服務!【免費領取】專業規劃&擇校方案

*學生姓名 :
*手機號碼 :
*意向專業 :
 意向院校 :
*當前學歷 :
免費領取 :

評論0

“無需登錄,可直接評論...”

用戶評論
500字以內
發送
    在職研究生報考條件評測
    相關文章推薦
    MPA是什么意思呀?公共管理在職研究生揭秘 能拿到哪些證書?
    MPA是什么意思呀?公共管理在職研究生揭秘 能拿到哪些證書?

    公共管理專業通過同等學力類型招生的熱門院校有中國社會科學院研究生院、湖南大學等。公共管理專業通過國際碩士類型招生的熱門院校主要有菲律賓國父大學、菲律賓永恒大學和...

    850評論2025-11-19 15:42:27
    護理學在職研究生學校一覽表(附如何擇校)
    護理學在職研究生學校一覽表(附如何擇校)

    護理學在職研究生學校有錦州醫科大學、新鄉醫學院、鄭州大學、中南大學、南方醫科大學、南京醫科大學、江南大學等,您可以結合招生方式、學費、學制等方面選擇適合自己的學...

    2160評論2025-11-19 15:35:26
    怕備考跑偏?黨校在職研究生考試內容:公共+專業+校情3大模塊
    怕備考跑偏?黨校在職研究生考試內容:公共+專業+校情3大模塊

    黨校在職研究生考試內容無全國統一考試大綱,考試內容隨中央、省級、市級黨校層級差異顯著,核心圍繞“理論+校情+實操”三類科目展開:公共科目必考《馬克思主義理論》,...

    650評論2025-11-19 10:30:22
    河北黨校在職研究生報名時間:2類易混淆節點+單位推薦函撰寫技巧
    河北黨校在職研究生報名時間:2類易混淆節點+單位推薦函撰寫技巧

    河北黨校在職研究生報名時間分層級差異:河北省委黨校(省級)常規報名期為每年3-4月,地市黨校(如石家莊、保定等)多為4-5月,均采用“集中報名+現場確認”模式,...

    530評論2025-11-19 10:10:49
    環境與資源保護法學在職研究生考試時間
    環境與資源保護法學在職研究生考試時間

    環境與資源保護法學非全日制研究生考試時間初試時間非全日制研究生與全日制研究生執行統一考試標準,初試時間為每年12月下旬。

    00評論2025-11-19 09:48:37
    憲法學與行政法學在職研究生考試時間
    憲法學與行政法學在職研究生考試時間

    憲法學與行政法學同等學力申碩考試時間課程結業考試時間:以同等學力申碩方式報考憲法學與行政法學在職研究生,一般大專及以上學

    560評論2025-11-19 09:46:19

    免費咨詢

    在線咨詢 報考資格測評
    掃碼關注
    在職研究生微信公眾號二維碼

    官方微信公眾號

    電話咨詢
    聯系電話
    010-51264100 15901414202
    微信咨詢
    用手機號進行搜索添加微信好友
    15901414202

    張老師

    15901414201

    張老師

    15811207920

    育小路

    一對一免費咨詢

    張老師
    返回頂部
    亚洲中国久久精品无码,国产大屁股视频免费区,一区二区三区国产亚洲综合,国产AV无码专区毛片
    亚洲国产欧美日韩另类 | 亚洲AV乱码二区三区涩涩屋 | 午夜麻豆视频一区二区 | 亚洲五月天激情在线视频 | 日本中文字幕在线免费观看一区二区 | 亚洲成a∧人片在线播放日本 |